Musta kissa


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nej jag kan inte finska, jag skulle gärna vilja kunna finska. Ändå är det så märkligt. Jag förstår väldigt många ord, lösryckta ord, men ändå. Min far kunde inte heller någon finska, men kunde också förstå en del. Jag tolkar det som att vi med vårt finska arv var mer lyhörda när vi snubblade över något som var på finska, men vi lärde oss aldrig något. För nästan 15 år sedan gick jag en kvällskurs i finska men hoppade av ganska snart då jag inte var nöjd med upplägget. Kursledaren koncentrerade sig bara på en deltagare vars fru var från Finland. Alla vi andra sket man i. Men jag skulle gärna lärt mig ändå. Finska är något jag hör dagligen på jobbet och på tv. Men äsch, det får väl förbli en dröm…

(svart katt)

||||| 0 I Like It! |||||

En kommentar

  1. Tofflan sa:

    Svart katt… Puhun vain vähän suomea.

    12 juli, 2015

Kommentarer är stängda.