Jag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Och så gick jag på semester igen! Ända fram tills på lördag. Det blev lite stressigt i dag då jag ju ska hinna med mitt eget arbete och andras arbete. Särskilt när jag ovanpå allt också skulle ha ett arbetsmöte som drog ut på tiden och som sedan resten av dagen genererade i fem telefonsamtal och tre mejl – med den person jag hade möte med. Ibland känns det som om jobbet aldrig blir klart. Jag vill få undan. Jag är snabb. Vela inte med mig!

Förmodligen var det säsongens sista jordgubbar jag åt i dag. I år blev det bara tre liter, nästan fyra.

Ja, vad ska jag nu ta mig till fram tills på lördag? Okej, jag är ganska uppbokad, men jag vill få lite egentid också. Tycker att jag aldrig hinner någonting. När tid väl finns så är jag för trött.

||||| 0 I Like It! |||||