Respons


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det var lite rart av ägaren av snusbutiken utbrista ”Odlar du skägg?” när jag gjorde ett besök. Nästan så jag ville omfamna honom då han är den första att kommentera det. Måste betyda att mina ansträngningar inte går obemärkt förbi. Tipset jag fick var att låta det växa till en buske. Kanske för att det är så glest och spretigt. Med tiden tar det sig.

Förra sommaren lät jag också skägget växa, men inte särskilt länge. Det var glesare förra sommaren och såg än värre ut jämfört med idag. Anledningen är att jag tidigare rakade med hyvel. Senaste året har jag använt hårtrimmer. Varför? Jo, så ”underskägget” fått växa. Skäggstrån växer inte jämt, utan det som växer lite långsammare benämner jag som underskägg. Därför är det lite tätare den här sommaren, men det tar cirka 6-12 månader att få ett jämnlångt skägg. Därför bör jag också undvika att trimma det eller jämna till det som det är nu. Det måste växa fritt någon vecka till. Om jag orkar. Jag väntar på en första reaktion på jobbet som är de som måste uthärda flest timmar per dygn med mig.

||||| 0 I Like It! |||||