På språng


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu ett par dagar senare blev jag färdig till att installera Windows 10 ovanpå min senaste dators Win 8. Snabbt, enkelt och smärtfritt. Åtminstone har jag ännu inte upptäckt något katastrofalt. Allt ligger kvar i bruken. Det är bara gränssnittet som ändrats. Om något annat ändrats under huven har jag ingen aning om. Men om det känns så mycket bättre? Njae. Jag gillar inte appar.

I morgon ska jag göra ett inhopp på jobbet. Jag har en lång lista på saker jag ska hinna uträtta eftersom jag nu varit ifrån i 15 dagar. Det växer snabbt på hög och jag har varit jagad sista veckan med mejl från jobbet. Lite konstigt känns det att behöva stiga upp två timmar tidigare än vad jag nu blivit van vid. Frågan är om jag kan sova i natt – om jag kan vända tillbaka dygnet. I natt somnade jag väl vid 3.30-tiden och gick upp vid 8-tiden. Antalet timmar är de samma som tidigare; jag sover bara 4-5 timmar per dygn. Men kan jag inte vända dygnet rätt så blir det i natt bara 1½ timme i sängen. Vetskapen om det stressar så jag förmodligen inte kan sova alls.

I dag var det dags för en runda till Ica. Jag måste ju ha lunch med mig i morgon! Och nu ska jag bara försöka finna arbetskläder som inte utstrålar ”jag har semester och klär mig värre än white trasch”. Men arbetsväskan är packad och klar. Den stora frågan är annars – vilka kommenterar får jag kring skägget?

||||| 0 I Like It! |||||