Nätnärvaro


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Just nu känns det som en transportsträcka fram till arbetsdag. Två semesterdagar återstår och istället för att tillvara på ledigheten, så känner jag mig handlingsförlamad.

Skägget frodas och mår bra. Jämfört för ett par dagar sedan så ser det mindre ut. Det beror på att yvigheten har lagt sig i och med längd tillkommit, samt att jag borstar det. Alla mina tusen (nåja, men snart så) selfies på Instagram handlar i huvudsak om dokumentation av skäggets tillkomst.

Och ska jag säga något om Instagram… För några år sedan, när jag registrerade kontot, så hade jag ingen föreställning om att använda det. Jag är ingen fotograf. Men så upptäckte jag alla ”skämtbilder” som man kan lägga upp, vilket innebär att jag i dag lade ut bild nr 777. Jag följer få, ännu färre följer mig. Anledningen till att så följer mig, beror säkert på att jag medvetet inte gjort mig särskilt sökbar då jag använder hashtags väldigt sparsamt. Men det som förvånar mig nu, är att jag fått några ”gilla”-registrering. Som är skäggrelaterade. Åh? Börjar det likna ett skägg efter sex veckor?

Men snart börjar jag jobba och då vet jag inte vad som händer med min närvaro på Instagram. För några somrar sedan var jag väldigt aktiv på Twitter, men är det inte längre. Ungefär som med Facebook, så är jag där en tid, sedan är det mest artighetsvisiter. Trots allt – min huvudnärvaro på nätet är och förblir här, på min blogg. På andra ställen på nätet är jag en sommarfluga (-plåga). Men sjuttonde året med blogg säger något annat om min närvaro här.

||||| 0 I Like It! |||||