Fattas


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

På jobbet får jag cirka 500 mejl per vecka, riktade till mig att besvara eller för kännedom. Denna vecka fick jag ett mejl.

Nej, optikern hörde aldrig av sig. Mina nya glasögon skulle vara klara nu.

Skägget ska rakas. Nej, inte av. Men det ser inte bra ut att ha en rattmuff runt halsen. Det växer väldigt långt nere på halsen och det ser ut som en rattmuff då det bullar sig precis där. Hade jag haft struma skulle det sett ut som om jag hade haft en perserkatt liggande över halsen. Vilket jag haft. Inte struma, men perser över halsen. Äh. Och det blir nog inga knävelborrar, för vaxet biter inte och jag vill inte ha valrossmustasch över munnen. Ska slätraka skalpen också med hyvel. Kanske jag kan se respektabel ut på jobbet trots skägg och rakat huvud?

||||| 0 I Like It! |||||