Skarpögt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I går fick jag mina glasögon justerade igen så att de inte gräver hål på näsryggen, vilket var väldigt nära. Nu ska jag bara känna in så de inte sitter hårt eller löst. Optikern önskade mig trevlig helg och jag hörde en underton av ”du kommer tillbaka” eftersom jag nu varit där 4 gånger på två veckor. Nej, jag hoppas det är bra nu. Att jag har nya glasögon är där annars ingen som noterat då skägget verkar ta alla fokus. Inte ens ett konstant rakat huvud har någon reagerat över. Tur en inte är fåfäng och bekräftelsetörstande…

Mitt nya beroende…

IMG_20150828_223947

Ja, Coca Cola alltså…

||||| 0 I Like It! |||||