Fåfängans högborg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I två år har jag fått höra av sjukgymnasten att jag är så frukantsvärt stark. I dag gjorde vi något jag inte testat göra sedan grundskolan – situps. På riktigt, på golvet, utan hjälpmedel. Gick hur bra som helst och sjukgymnasten undrade konfunderad hur jag klarade det med tanke på vikt och mage. Nå, men vikten har aldrig varit begränsande rörelsemässigt. Det är ms som stör min rörelseförmåga, men just nu inget alls. Från och med nästa vecka börjar jag på riktigt gym.

Det är dags för knävelborrar nu. Och folk börjar få svårt att motstå att dra mig i skägget. I dag upptäckte jag till min fasa att skäggoljan var slut (ingen fara, jag hämtade mer i kväll), vilket inneburit att skägget varit… stort… yvigt… okontrollerat… och stått åt alla håll.

Skägget verkar vara det ständiga samtalsämnet på jobbet, och då är det inte jag som tar initiativet. Det de tycker är vansinnigt roligt är att det finns så mycket skäggprodukter (som jag också använder). Det verkar också roligt att påstå att jag är fåfäng. Nej, ett vårdat yttre är väl inte fåfänga?! Och så skrattar de gott åt att sajter som säljer skäggprodukter också säljer (till män) tång för ögonfransböjning. Någon sa också ”och du fotar ditt skägg hela tiden och lägger ut på Instagram?”. Jag sa inget. Vilket fick skrattet att fastna och nästa kommentar ”du lägger ut foton på ditt skägg?!”. Nej, jag bekräftade inte att (förnekade inte heller) att så är fallet. Min dokumentation på Instagram… har ingen med att göra.

Knävelborrar? Jo, jag tuggar nu på mustaschen på riktigt. Men jag har lärt mig tekniken nu för hur jag äter med sked utan att doppa mustaschen. Det är inte vackert. Varken tekniken eller om jag doppar.

||||| 0 I Like It! |||||