Skägg 3 månader


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Delmål 1! Skägget fyller i dag tre månader, eller 93 dagar, beroende på hur man räknar. Omslagsbilden visar mig med knävelborrar, som jag sedan borstade ur då jag inte gillar känslan av hårt vax i ansiktet. Annars ser skägget större ut än hur det känns. Jag tycker att jag har ett pytteskägg och låter det därför fortsätta växa i ytterligare tre månader. Eller om jag ska ta en månad i taget.

Följande bild (från i dag) förvånade mig lite. Det är inget speciellt med bilden. Mer än att jag där slog rekord med 22 likes på Instagram. Obegripligt.

jontas151001b

När jag ändå är inne på Instagram… I dag kom jag också över 100 följare. Ungefär 10 nya följare hittar mig varje vecka. Nej, inte sant. Varje vecka får jag cirka 20 nya följare, men hälften hoppar av direkt. Men jag trodde aldrig att det skulle gå att få så pass många följare med tanke på att jag bara lägger ut selfies. Samtidigt finns det de som har 15 000 följare och som bara lagt ut två bilder, så logiken kan jag inte uttala mig om. Nåja. Jag blir glad av Instagram, särskilt när någon säger något och som känns riktat till mig.

ig100

||||| 0 I Like It! |||||