Skägg dag 199


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

3 days weekend. Tror jag. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska jobba extra i helgen eller inte. Det skulle behövas eftersom jag knappt ska vara på jobbet kommande veckorna och jag ligger redan back med sådant som skulle varit klart senast denna vecka. Å andra sidan, jobbar jag extra måste jag ta ut tiden i ledig dag. Och jag har verkligen inte utrymme till att ta ut ledighet då jag inte har några arbetsdagar på länge som är möjliga att byta in. Gissningsvis gå tar jag ledigt hela helgen eftersom jag är inne nästan varje helg för att hinna täcka upp alla vakanta tjänster. För jag får inte ett öre för att jag jobbar extra helger. Det är tid mot tid.

Tänk, jag såg solen i dag! Och jag lyckades få några strålar på mig genom fönstret! Senast jag såg solen var för fem veckor sedan. Jo, den lyser säkert andra dagar också, men jag sitter ju oftast inlåst på jobbet. Fönster har jag, men det är igenmurat av skit (tvättat före midsommar) samt att jag sitter med fönster till vänster om mig och jag är närmast blind på vänster öga, så jag vet aldrig hur det ser ut utanför.

Så vad ska jag göra en hel lång långhelg? Ingen aning. Fredagen var hämndtjänst. Lördagen blir nog en liten tur till snusbutiken. Söndag… Jo, då måste jag handla då jag ska på utbildning nästa vecka i annan kommun och inte får någon mat där under två dagar. Alltså får jag göra matsäck, vilket inte är det lättaste. För medhavd lunch går inte att värma, utan man får sitta med någon typ av rumsvarma smörgåsar på en bänk i korridoren. Jo, jag har varit med förr. Avancerat värre.

Utbildning i vad? I ett nytt patientadministrativt system som jag är systemadministratör för. Jag ska gå officiell heltäckande utbildning för att sedan kunna utbilda mina 300 användare i det de behöver veta och kunna. Samma resa gjorde jag för två år sedan när jag var systemadministratör för datajournal som också var en omfattande uppdatering.

I dag fick jag åter frågan om vad jag jobbar med. Det är en lång lista att memorera för mig, och jag vet oftast inte vad jag egentligen håller på med. Allt.

||||| 0 I Like It! |||||