Födelsedagen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I år kändes födelsedagen lite deprimerande. Har känt det ett tag att jag saknar uppvaktning med presenter och tårta. Särskilt när jag har en tvilling på Instagram som fyller år samma dag, månad och år. Han fick minsann många presenter!

Okej, jag är inte bortglömd, för jag har fått drygt 60 hälsningar på IG och FB (så här långt). Från ömma modern fick jag i går ett gratulationskort där det framgick att hon tyckte jag var gammal och mest påminde om ett par gamla tofflor. Och närmaste kollegorna sjöng för mig på jobbet i dag och räckte över en liten blomma.

Nä, jag fick ingen tårta. På väg hem från jobbet köpte jag en liten bakelse till mig själv som tröst eftersom uppvaktning privat inte existerar. Och jag som avskyr tårta! Men jag tyckte synd om mig själv, eftersom ingenting påminner om en födelsedag väl hemkommen.

Så är man 46 år helt plötsligt. Det går snabbt mot 50 nu.

||||| 0 I Like It! |||||