Hemarbete


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jo, jag jobbade en hel timme hemifrån i tisdags. Lite långsamt bara och jag vet inte om det beror på åtkomst till jobbet eller mitt fiberbredband. I vilket fall som helst så ska jag stanna hemma en dag nästa vecka för hemarbete. Långsamt eller inte, jag får betalt ändå och slipper 1) eländet med flärdtjänst, och 2) spontanbesök. På två veckor har jag fått vara i fred två timmar på jobbet för att utföra eget arbete. Jag ligger fyra veckor back. Men jag jobbar en dag i helgen också (på plats på jobbet). Frågan är om jag kan jobba in fyra veckor på två heldagar? Tveksamt.

Dock sker det nu ännu en förändring på jobbet. Den arbetsuppgift som jag anser vara onödig för mig, ska nu delas upp. Vi ska vara tre som delar på jobbet var tredje vecka. Det innebär att jag blir av med 60 % av mina 500 % arbetsuppgifter. Bara 440 % kvar att hinna på 75 %. Men som sagt, jag måste först lära upp mina kollegor.

Och jag har en lång lista med måsten som redan skulle vara utfört bortsett från ovan. Sådant som inte riktigt ingår i mina arbetsuppgifter och som väntar på att läggas ovanpå allt annat. Men nu ska vi anställa ytterligare sex nya kollegor till mig, så kanske de kan ta ytterligare 60 % från mig?

Japp. Det är bara jobb som gäller just nu. Men lättnaden är det där med hemarbete. Det skulle jag behövt de senaste tre åren.

||||| 0 I Like It! |||||