Planen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Den här bloggen är skrotad.

  • Jag måste återuppväcka bloggen, men annorstädes. På engelska.
  • Varför? Instagram kan bli ett problem då jag förmodligen kommer att bli tvingad att ändra inriktning och syfte med kontot.
  • Varför det då? Jo, i går drog en rörelse igång där en Europa-falang av *internationell skäggorganisation* försöker få in mig i organisationens Sverige-avdelning (då man tycker det är stor skam och skandal att mitt skägg inte fått mer uppmärksamhet i Sverige då det är internationellt känt). Och som medlem i organisationen måste man hålla sig till vissa regler som representant på Instagram.
  • Så varför inte återuppta bloggen här? Nej, för då faller jag in i gamla hjulspår. Dagsfärska noteringar får man istället på Facebook.
  • Men jag har inte tid med blogg egentligen…
  • Annars? Lite nervös. Hur bemöter man hundratals ”I love you” på grund av skägget och mina infantila Dubsmash-låtar?
  • Ack. Var ska jag lägga bloggen?
||||| 0 I Like It! |||||