Nedbruten och upphöjd


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jobbig vecka. I dag är det onsdag och min femte arbetsdag på rad. Nej, jag får inte jobba mer än max 2-3 dagar innan jag måste ha fridag. Den här gången var det mitt eget fel. När jag tittar i kalendern så ser jag måndag till söndag. Och glömmer titta på föregående vecka. Jag har arbetat helgen som var, men såg bara att jag kunde jobba måndag till onsdag. Helgen var slitsam där jag utöver ordinarie arbete (som jag bara hinner helger, aldrig på vardagar) så fick jag lära upp ny arbetskamrat. Från grunden. I allt. Utan förkunskaper. Sedan var jag tvungen att arbeta måndag till onsdag då jag hade möten inbokade varje dag. Och i måndags fick jag migrän (av trötthet). Min enda ljusglimt har jag nu kommit fram till – ledig torsdag, fredag, lördag och söndag.

Jag har ganska mycket problem med Facebook. Vänner, eller åtminstone bekanta, som verkligen avskyr mitt skägg och inte håller tyst om det. När vänner som har synpukter och tar det privat med mig är en sak, men när bekanta smäller upp sitt missnöje i flödet, så blir jag lite beklämd. Jag har det skägg jag har. Det är jag som lever med det. Ingen annan behöver ha synpunkter på det. Och detta är något återkommande, förutom att man hånar mig och rycker i skägget på jobbet. Därför beklagade jag mig lite i det skäggforum jag ingår i. Med följden att alla blev mina vänner på Facebook och nu skrivit översvallande positivt om mitt skägg samt lagt upp selfies på sig själva som svar i mitt flöde. Det är lojalitet! Mot både mig och skägg. Ett broderskap med kärlek. Jag blir faktiskt lite rörd över uppslutningen.

2016-09-20-18-52-40

||||| 0 I Like It! |||||