Måndag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ibland är det fördel att gå i sjukhuskläder när man går in på apoteket. Därför gick man med på att byta ut mitt läkemedel till ett som är högkostnadsberättigat. Egentligen gick de inte när det gäller det här läkemedlet då Läkemedelsverket hade spärrat funktionen. Dessutom så stod inte tillräckligt med instruktioner på receptet, men det kunde jag svara på. Så jag fick mina tabletter och jag behövde inte betala 2000 kr, utan fick det ”gratis” (jag är sedan tidigare uppe i högkostnadsskyddet). Men apoteket skrev till läkaren att omedelbums ändra på receptet då jag bara fick ta ut den här gången på nåder.

Det är så många år sedan jag tog min knarktablett. Därför var det som första gången i dag. Jag blev manisk (speedad) men kraschade mentalt redan efter lunch. Kan inte tänka, jag fungerar inte i kväll. Tyvärr vet jag inte om jag kan sova i natt. Bara för att jag mentalt kraschat innebär det inte att jag kan sova per automatik. Men för att jag ska fungera i morgon så måste jag åter då ta en tablett. När jag får en fridag kan jag strunta i medicineringen och då sover jag dygnet runt.

På jobbet hann jag allt det jag skulle i dag. Det betyder att jag har kontroll över läget för stunden.

I dag har jag inte hört något negativt om mitt skägg. Istället har jag fått två komplimanger i dag. Jag sprang på min sjukgymnast jag inte sett sedan i december, som tyckte att jag hade fått ett magnifikt skägg  Sedan sprang jag på en överläkare som var så fräck att hon smekte mitt skägg utan att först fråga. Det är som sagt bara på Facebook jag blir… Inte kränkt. Inte mobbad. Inte hånad. Snarare utskälld och idiotförklarad. Nå. Men det finns en anledning till att jag har 1266 följare på Instagram och är uttagen till en internationell skäggorganisation. Mitt skägg är en tillgång att räkna med.

||||| 0 I Like It! |||||