Nya året


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nytt år, nya omöjligheter. Nyårsafton missade jag totalt såtillvida att jag somnade 22.30 och vaknade först kl. 01.30 när grannarna började vara lite väl glada i hatten med tjo och stim inne. Jag är väl väldigt trött tror jag, särskilt efter att ha arbetat nyårshelgen.

Mitt skov är bättre, nästan helt borta. Däremot har jag jäkliga problem med käken och smärta. Känns ganska hopplöst att ens försöka komma i kontakt med tandvården, särskilt med tanke på alla helger. Jag är konstant hungrig men kan inte äta. Kan inte bita ihop käken.

Jag har inte alls gillat vara ledig efter helg, jag gillade inte ens arbeta helg. Egentligen är jag ganska missnöjd med allting, kanske på grund av skov och käke som ställt till så mycket elände. Som om det inte vore nog med hur det är på jobbet. Det är verkligen dags att försöka hitta något bättre. Säger jag som letat i över tio år utan att finna något.

||||| 0 I Like It! |||||