The end


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag är det 18 år sedan jag publicerade min första dagbokstext (bloggtext).

Jaha… Så har jag då äntligen blivit någon. I dagens samhälle måste man ha en hemsida på nätet för att räknas verkar det som. Jag vet inte om det är något positivt då alla ens skavanker är till allmänt beskådande. Men det är väl det som är tjusningen med det hela. Så vem är då jag? För att ni ska lära känna mig åtminstone lite, så hade jag tänkt att i dag kortfattat berätta om mig själv. Jag heter Jonas, är 28 år, bor i Kristianstad och arbetar som läkarsekreterare. Hösten 1998 gick jag en TBV-kurs i HTML-design och detta är resultatet från den kursen ni nu häpet imponeras av. Förutom att halva nätterna igenom sitta och pula på HTML-koderna försöker jag också läsa böcker av alla de sorter. Just nu är jag inne i en fantasyperiod och kan för dagen rekommendera Robin Hobbs böcker. Fler fritidsintressen kommer ni framöver att upptäcka om ni följer min dagbok på nätet. Jag avslutar i dag med mitt favoritcitat av Havamal som är ”Ej bättre börda man på vägen bär än kunskap mycken”.

Så jag väljer att avsluta bloggen med följande. 18 år är en lång tid och det är bra nu. Jag är tacksam för vad den bidragit med.

Jaha… Så blev jag då något, en bloggnörd. I dagens samhälle måste man ha haft en hemsida på nätet för att påkalla sin existens. Jag vet inte om det är något positivt då alla ens skavanker kom till allmänt beskådande. Men det är väl det som är syftet med det hela. Så vem är då jag? För att ni ska förstå de senaste 18 åren, så hade jag tänkt att avslutningsvis berätta om vem jag är i dag. Jag heter (fortfarande) Jonas, är 47 år i morgon, bor i Göteborg och arbetar som vårdadministrativ sekreterare. Hösten 1998 gick jag en TBV-kurs i HTML-design och det resulterade i att jag med teknikens utveckling sedan kunde gå över till ett bloggverktyg. Men jag har fortfarande nytta av HTML i tjänsten då det är en förutsättning om man vill modifiera rigida hemsideverktyg när man uppdaterar intranätet. Förutom att halva nätterna igenom chatta med vänner runt om i världen, så är jag en stor nörd av tv-serier. Just nu väntar jag på att Netflix ska släppa något nytt och spännande, men kan rekommendera det mesta ur deras utbud. Fler fritidsintressen som jag kan tänkas ha, har ni redan förstått om ni följt bloggen de senaste 18 åren. Jag avslutar i dag bloggen med mitt favoritcitat: Ungefär samtidigt som italienaren Paciolo beskrev principerna för dubbel bokföring (1494) uppfann teologerna skärselden.

Tack för visat intresse. Puss och kram och smek!

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Janne sa:

  Okej. Hej då.
  Är det bara jag kvar av old school-bloggarna nu?

  18 februari, 2017
  • Jontas sa:

   Njae. Jag har ju nilekil.com och kanske jag flyttar över en del härifrån dit? Känner inte att jag identifierar mig med Jontas-alias längre. Nile för hela slanten.

   21 februari, 2017

Kommentarer är stängda.