Några ord


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu följer en tuff vecka med många inbokningar. Är jag på jobbet så är det bara möten. Är jag ledig så har jag annat för mig, som tandläkarbesök och fönsterputs. Det är nu jag ska ta och använda mina flextimmar. Det här är sista veckan före jul där jag är fulltecknad, sedan lugnar det ner sig lite. Tills det blir januari.

Jag är mest arg över att jag inte hinner göra något på helgerna. Att 48 timmar går åt att sova och vila. För att klara av arbetsveckorna. Jag vill orka mer än så. Jag vill ha en fungerande fritid. Men jag jobbar på det…

Husets kabelnät ska släckas ner om ett år och jag börjar nu se över mina alternativ. Det känns ganska magstarkt att behöva betala för digital-tv. För att få se de kanaler som jag i dag har genom hyran. Samtidigt jag kanske inte ska skaffa digital-tv? Jag är ju dvd-fantast. Jag får fundera vidare.

||||| 0 I Like It! |||||