Försöka duger inte #345


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Känns väl okej med förkylningen. Tog mig till jobbet, kändes väl inte tipptopp (lindrigt uttryckt) och andra tyckte jag såg febrig ut med glansiga ögon. Jo, det känns som feber med omväxlande frossa och svettningar, men jag har slutat snora och hosta. Brukar inte ha feber, så det är lite märkligt. Om jag nu har feber – termometern återfinns inte. I vilket fall som helst har jag återgått i sjukskrivning veckan ut. För jag vill inte förvärra det jag har med dumma komplikationer.

Otålig. Vill ju jobba. Men orkar inte. Orkar heller inte vara hemma och vara sjuk. Ack, elände…

||||| 0 I Like It! |||||