Plågsamt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Och hur jobbig var inte dagen? Först plågas en hel dag på arbetet innan årsmöte på kvällen. Det kändes väldigt plågsamt. Ända tills jag tjugo minuter före arbetsdagens slut upptäcker att det är först i morgon jag ska på årsmöte. Plötsligt lättade allt. Men jag grämer mig att jag tog fel på dag. Jag hade helt enkelt skrivit in på fel datum i min kalender. Tur att jag upptäckte det.

Detta betyder att jag får se House i kväll (skitprogram, tittar för att ha något att reta mig på). Det negativa är att jag missar Det okända och Lost i morgon. Så efter mötet i morgon kväll måste jag titta ikapp för att hänga med i diskussionerna på jobbet på torsdag.

Det är ett pusslande. Arbete. Tv. Möten. Nästan på gränsen till ett i-landsproblem.

||||| 0 I Like It! |||||