Pladask


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Som jag tidigare nämnt (har jag?) så har jag arbete motsvarande 175-300 %. Men jobbar bara 75 %. Det innebär att jag skjutit på det med lågprioritet. Vissa arbetsuppgifter har varit så låtprioriterat att jag inte ens påbörjat dem i år. Guess what?! I dag fick jag meddelande om att årets första kvartal ska vara klart till nästa vecka. Öh… öh… Hur gör jag då? Nu har jag min första lediga helg på över en månad och är ledig fyra dagar. På tisdag har jag ett, två, tre möten. På onsdag har jag ett möte. Ledig måndag och fredag. Hur ska jag hinna tre månaders arbete på en arbetsdag? Ingen annan kan jobbet, så jag kan inte lägga över det till någon annan. Snälla, ge mig en kombinerad stroke och infarkt nu! Eller kanske inte. Frågan är om jag kan slappna av i helgen med tanke på vad som väntar.

Nåja. Jag fick åtminstone lite beröm i dag. För första gången någonsin. När det kommer till mina andra arbetsuppgifter. Jag får väl leva på det.

||||| 0 I Like It! |||||