Insider


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Äntligen
är arbetspasset över. Se bara hur slitsamt jag har haft det.

 

Det kanske är på sin plats att förklara bilderna? Översta bilden är några veckor gammal. Jag minns inte ens varför jag tog bilden med nallen. Tror det var något jag sms:ade till någon. Nallen har sedermera varit med i en svår olycka. Det var en dag när jag inte var på jobbet. Han hade suttit så fint i bokhyllan när plötsligt några böcker hade vält och slagit ner honom i golvet. En kollega förbarmade sig. Så numera sitter han åter i bokhyllan men med ett plåster på foten.

Och Skånekartan i bakgrunden… Den har väckt så mycket anstöt att jag tvingats ta ner den.

Nedre bilden är från i dag. Precis innan jag gick hem tog jag en bild som inte på något sätt är representativ. Jag blev helt enkelt bara väldigt lat när jag såg att arbetsdagen var över och jag hunnit allt det nödvändiga. Det var på håret. Jag har arbetat på som en… flitig… öh… myra?

Det är så ofantligt skönt. Långledig.

||||| 0 I Like It! |||||

En kommentar

  1. […] och panikångest efter för hård arbetsbelastning över tid. För alla håller väl fast vid bilden från 2008 där jag försökte illustrera hur mina arbetsdagar ser […]

    5 maj, 2013

Kommentarer är stängda.