Starstruck


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jag har väldigt svårt för att ”objektisera” kändisar. Där finns ingen speciell jag vill träffa, än mindre gå i säng med. Jag vet inte om det var syftet med Jerrys blogginlägg, men jag har funderat lite (formulerat om lite). Han är inne på något intressant som jag trots allt kan nappa på.

Självklart finns där kändisar jag tycker är snygga, kanske rent av har en attraktionskraft (och som är duktiga yrkesutövare). Bildsköna människor ger jag inte mycket för, de ska ha mänsklighet över sig (alldagliga). Det är möjligen det som gör dem attraktiva i mina ögon – oavsett kön. Om jag skulle försöka mig på att räkna upp fem män och fem kvinnor som jag anser ha något. Något som kanske inte andra ser. Och jag kan inte förklara, utan här kommer namnen. Vet ni inte vilka de är så får ni kolla länkarna för varje namn.

Männen
Peter DeLuise (son till Dom)
Fred Durst
David Hewlett
Mark Valley
Luca Zingaretti

Kvinnorna
Rachel Luttrell
Renée Jones
Dawn French
Rachael Ray
Farah Fath

Var där något känt namn?

Hm. Tre har medverkat i Våra bästa år. Tre i någon Stargate-serie. Men det är svårt att dra sig någon till minnes eftersom jag som sagt inte är ett hängivet fan av ”idoler”. Men de har något. De verkar sympatiska.

Någon mer som nappar? Fem attraktiva kändisar av vardera könet.

||||| 0 I Like It! |||||