Tyvärr


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Långa arbetsdagar. Tyvärr. Utöver min schemalagda tid. Jag måste jobba 9-10 timmar per dag för att kunna gå på sjukgymnastik. Båda sakerna gör mig väldigt, väldigt trött. Stressen över att jäkta runt mellan alla åtaganden gör att jag nu åter igen kan hälsa bältrosen välkommen tillbaka.

Om ett par veckor ska jag äntligen få göra den där röntgenundersökningen som jag väntat på i 13 år. Tyvärr (är ordet för kvällen) så ställer det till besvär för mig. Röntgenavdelningen är en specialare och de har bara öppet en dag per månad. De har lyckats pricka den dag då jag skulle vara på nationella utbildningsdagar och där den avgift betalats in. Men röntgen går före. Och det ställer också till det för mig schemamässigt med både jobb och hämndtjänst.

Det ser nästan ut som ett ljus i tunneln, efter att jag återigen pratat med Comhem. Nej, de har fortfarande inget noterat någonstans om vad jag beställt för tjänst även om de lyckats med att skicka ut ett programkort som tyvärr (!) slutar gälla i dag (!!) eftersom jag inte kunnat aktivera det utan box (!!!). Då jag nu fick och kunde (första gången frågan kom upp) bevisa vad jag beställt, så ska jag nu få allt – hela det paket jag beställt – levererat till mig. Eller till något obskyrt utlämningsställe. De skickar inte till postutlämningen, utan det kommer till ett livs långt, långt bort dit jag inte kan ta mig på något sätt alls. Nåja. Och när box anlänt, så uppmanades jag att ringa så de skickar ut ett nytt giltigt programkort. Betyder det att jag inte kan se på tv när boxen väl kommer? Antingen sitter jag med ett programkort, eller så sitter jag med en box. Det verkar vara svårt att det hela synkat. Det är nästan lite roande.

Felet? Vems är felet? Det är en mellanhand som gjort bort sig – varken mitt eller Comhems fel, men det är trist att lägga ner så mycket tid och energi på det här. Och hur jag ska få hem något som kommer till ett livs långt, långt bort, det vet jag inte…

Det känns att jag suttit på jobbet i 11 timmar i dag. Aj.

||||| 0 I Like It! |||||