Hajstorm #215


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Förra året blev jag så avundsjuk när jag läste mitt twitterflöde. Jag fullständigt bombarderades av Wil Wheaton som retweetade från sitt eget flöde. Avundsjuk? De livetweetade då de på tv såg premiären av Sharknado. Att det var en dålig kalkonrulle förstod jag, samtidigt som den tydligen var väldigt komisk (à la Mördartomaterna anfaller).

Men så dök då äntligen Sharknado upp på Netflix för några månader sedan. Under det svenska namnet Hajstorm (usch). Först i dag var jag i rätt stämning att se filmen (värmen gör att hjärnan mjuknar och inte är så kritisk).

Storyn? Tornado över Stilla havet drar med sig hajar som plötsligt anfaller Los Angels. Det fantastiska är att vattnet stiger och hajar simmar runt på gatorna och äter folk. I detta måste en man rädda sin exfru och barn. Väldigt klassiskt för en katastroffilm, förutom detta med hajarna…

Vad jag tyckte? Jo, den var riktigt, riktigt dåligt filmad, dåliga effekter, massor av misstag, uruselt manus, men… småkomisk just på grund av allt det. Och kritikerna har inte varit nådiga, men det har ingen betydelse. Nu kommer Sharknado 2. Can’t wait…

||||| 0 I Like It! |||||