Postgång #216


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

+20 ute, +28 inne. På jobbet var det i dag riktigt svalt och skönt. På mitt rum. För jag har alltid dörren stängd och öppnar inte något fönster. Plus att jag har fläkt. Många var avundsjuka på mig.

Kan det vara 2-3 år sedan? Som jag senast själv kunde gå från postutlämningen? Utan att behöva skicka hämndtjänst? Tja, jag gick hämtade själv ett (kläd)paket i dag trots +30. Rollatorn är väldigt bra, men det var svårt att gå nedför den långa backen hem. Vilket gick utan några missöden. Det känns väldigt befriande att veta att jag har den fysiska styrkan igen, även om det är jobbigt men den kroniska yrseln.

Om det nu ska vara svalare i helgen så önskar jag också att det blåser. Från rätt håll. Så jag kan få tvärdrag och bli av med den upphettade luften jag har inne. I natt var det olidligt – vindstilla. Trots att jag hade öppet överallt så hände inget.

Jag kan inte säga att jag inte kan sova på grund av värmen, för det kan jag. Det är bara det att jag sover mindre. Somnar senare, vaknar tidigare. Just nu är jag sedan en vecka nere på 3 timmar sömn per dygn. Och jag äter inte (dricker desto mer vatten).

För tre veckor sedan var jag förkyld. Nu är jag rädd att jag åter blivit smittad. Det känns så.

||||| 0 I Like It! |||||