Slutkörd #298


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Smygande huvudvärk, extremt trött, bevis för att jag har en ledig dag. Det är farligt med lediga dagar. Jag orkar absolut ingenting i dag. Inte tv, inte bok, inte nätet, inte hushållssysslor eller annat. Men sova kan jag inte heller. Därför har jag laddat ner en bok som jag kan lyssna på, men orkar inte koncentrera mig på uppgiften.

I morgon ska jag ut och traska i skogen igen med min rollator som håller på att bryta ihop. Jag vet inte om jag är så angelägen eftersom jag börjat gå ute ganska mycket mer varje dag. Varför släpa på en rollator över stock och sten? Jag klarar inte det med krycka och behöver rollator, men den är ett hinder. Och hur ska man klä sig? Blir skogsturen inställd så ska jag vara på gymmet. Hur klär man sig för båda eventualiteterna? Gymnastikskor i skogen är inte så lyckat med tanke på att det regnar och nedfallna löv är hala. Men jag kan inte ha kängor om det blir gymmet. Ska jag behöva ha med mig en hel garderob? Något för mig att fundera över i natt. Och i morgon kommer den morgontidiga chauffören som vill hämta mig en halvtimme innan jag ska bli hämtad.

Annars är jag mest frustrerad över att jag ännu inte denna vecka hunnit utföra mitt eget arbete på jobbet. Och det ser mörkt ut resten av veckan. Och nästa vecka. Och veckan efter det. Och efter det är det kaos. Deadline 31 december kryper närmre och jag har ännu inte påbörjat det som jag skulle påbörjat den 1 januari.

Jag är stressad. Alla de arbetsuppgifter som lyftes bort från mig och fått en bumerangeffekt.

||||| 0 I Like It! |||||