Väntat #324


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Bröstsmärtan kom plötsligt i går eftermiddag. Jag försökte ignorera den men den klingade inte av förrän i natt. Berodde den på sömnbrist? Panikångest? Bältros (som sitter över bröstet just nu)? Eller kunde det vara något annat?

Något annat trodde jag väl inte, men panikångesten trissades upp och blev än värre i dag trots att jag inte känt någon bröstsmärta i dag. Dessutom fick jag migrän och en yrselattack som gjorde att jag föll när jag satt i soffan på jobbet. Därför tänkte jag att jag skulle ta ett EKG på jobbet innan jag gick hem, för att gå och undra hela helgen förvärrar både symtom och panikångest.

Så jag tog ett EKG. Normalt bortsett från att jag har oregelbunden rytm (inte flimmer, helt normalt). Så jag är lugnad och panikångesten har mer eller mindre runnit av mig. Men oregelbunden rytm? För att jag snusar? För att jag ständigt är så stressad? Sover jag för lite?

Med andra ord är allt bra och ändå inte. Okej, enligt doktor arbetskamrat kan jag sluta oroa mig för allt är normalt. Men min definition av normalt är nog inte den samma som doktorns. Objektivt, visst! Subjektivt…

Nåja. Trots ledig helg så är jag stressad. Över att behöva gå ut med stavarna och gå, för min balans har inte varit den bästa den här veckan (olika grader av obalans).

Jag vill sova. Om jag hinner.

||||| 0 I Like It! |||||