Sett #346


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tänk, i dag för en vecka sedan…

 

Lyckligtvis bor jag i friedland* och slapp ungarna.

Förkylningen är borta men märkligt nog så känns det som om jag fortfarande efter fem dagar har feber. Nej, jag kan inte förstå vart jag gjort av min termometer.

Trots detta kände jag mig tvungen att gå ut i dag. Förutom några snittblommor på torget (det är ju ändå fredag), så gick jag och hämtade mina nya åldersglasögon. Ingen stor bedrift eftersom jag bor granne med optikern. Så nu är det officiellt – jag är gammal. Kombinerade läs- och terminalglasögon. Fantastiskt! Jag kan se knivskarpt när jag läser! Det har jag saknat och var faktiskt lite rädd att jag inte skulle märka någon större skillnad eftersom optikern sa att skillnaden inte är stor jämfört med mina vanliga glasögon. Men förutom ålderssyntheten så har också brytningsfelet förvärrats, vilket nu korrigerats. Om två år är det dags för progressiva glasögon.

 

Ibland är där så märkliga bilder på Facebook… De är nästan lite… rara?

 

* Term som används när porten är låst så inte löst pack kan ta sig in i hyreshus.

||||| 0 I Like It! |||||