Målgång?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Om tre veckor avslutar jag sjukgymnastiken efter att ha kämpat i 1½ år. Men egentligen får jag inte sluta med träning, utan måste fortsätta på egen hand med träning. För att göra det så smidigt som möjligt, kommer jag att fortsätta med sjukgymnastik. Öh… En annan sort. Gruppträning kvällstid en dag per vecka. Det betyder att jag behöver ändra på mitt arbetsschema om jag får igenom schemaändring. Samt att jag ska säga upp hämndtjänsten (som jag ändå just nu inte behöver för inköp). Att återfå sitt liv. Snudd på, åtminstone. Hämndtjänstens inköp har jag haft i 2½ år. Men hamnar jag åter i ett seglivat skov så kan jag enkelt (?) återfå både sjukgymnastik och inköp.

Så skönt!

||||| 0 I Like It! |||||