Sovhelg?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nja, jag hann väl inte allt i helgen som jag tänkt. I form av förberedelser inför arbetsveckan. Tre halvfärdiga föreläsningspresentationer. En halvfärdig uppdatering av en arbetspärm.

Japp, nu är det dags att ändra på arbetsschemat. Fridag flyttas. Hela arbetsdagar (nu när förebyggande sjukpenning är förbi). Enda anledningen till flyttad fridag beror på att jag vill arbeta den dag jag har ”sjukgymnastik” eller vad man ska kalla det för. I anslutning till jobbet ska jag börja med individuell gruppträning (jag gör mina övningar oberoende av att där är många andra som samtidigt gör sina program). Frågan är hur trött jag blir av denna ganska stora förändring av veckorna. Annars är det som vanligt – jag sliter som ett djur på jobbet med att hinna det jag omöjligt kan hinna samtidigt som jag springer mellan möten. Utöver det finns bara sömn.

I morgon kommer jag att få frågor om konferensen i torsdags och fredags. Jag vet inte hur jag ska formulera mig. Känslomässigt är det svårt att lägga det bakom sig och jag vill vara uppriktig utan gå in i affekt. Det jag önskar just nu är att alla deltagare samlades på nytt så jag kollektivt kunde förbanna deras intolerans och ignorans. Vilket är omöjligt. Och kontraproduktivt.

||||| 0 I Like It! |||||