Dagfokus


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag gav jag tre olika föreläsningar på jobbet. Det är över nu. För stunden. Ingen har beställt fler föreläsningar vilket jag är tacksam för då jag ligger så back i mitt eget jobb. Men istället ska jag från i morgon delta i en projektgrupp där två av varandra oberoende personer nominerat mig. Smickrande, men har jag tid?

Just nu längtar jag till påskledigheten men vet att jag då kommer att klättra på väggarna eftersom jag känner att jag behöver jobba. Men jag får försöka gilla läget med tvångsledighet och istället vila så mycket jag kan. För någon annan ledighet blir det inte på året förutom sommarsemester. Vilket jag heller inte har tid med. Jag skulle behöva jobba dygnet runt.

När det är så här mycket på jobbet så ägnar jag fritiden åt bara en sak – det enda som kan få mig att slappna av och sluta tänka på jobbet… Tv, TiVo, Viaplay och Netflix. För att inte stå utan en tv-serie så har jag börjat spela in långfilmer (hu) att ha i reserv. Jag matar verkligen på med tv-serier just nu. Men fråga mig inte vad jag tittar på, för det kommer jag inte ihåg.

||||| 0 I Like It! |||||