4 år


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Och så har det gått fyra år. Sedan jag var ett med Gazzy. Separationen var obarmhärtig, men det var just av barmhärtighet jag lät henne somna in. Vilket inte gör någonting lättare.

Jag funderar fortfarande på Gazzy 2.0, men är tveksam. Bortsett från tid och ork (katt är krävande, de ställer krav på en), så hade jag ständigt ångest med Gazzy som var flyktbenägen när hon fick panik. Utanför har jag spårvagn och jag skulle aldrig hinna ikapp en katt på flykt mot skenande spårvagn (spårvagnar skenar i Göteborg, kör in i allt och alla). Samtidigt saknar jag katt eftersom jag är uttalad kattmänniska som aldrig träffar katter.

Fyra år och det känns som förra veckan. Då menar jag närheten, att det inte känns så länge sedan Gazzy tassade runt. Något som gjorde mig lite rörd häromdagen var en youtubefilm som visade hur katter beter sig när de avgudar sin människa, hur de då låter. Det är första gången någonsin jag sett/hört andra katter bete sig så eller låter så – så som Gazzy alltid gjorde. Hon gillade mig.

||||| 0 I Like It! |||||