I dag och i morgon


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag hann jag göra klart intranätet på jobbet. Tanken har funnits länge, för ett par veckor sedan påbörjade jag förändringarna, i dag slutförde jag och publicerade. Än har jag inte fått några reaktioner, vilket är bra. För spontan uppskattning finns inte, däremot mycket ”jag hittar inte, jag förstår inte”.

Nu börjar semesterperiod 1 där jag ersätter andra. Det känns märkligt att återta uppgifter jag inte haft på väldigt länge, men tror jag reder det bra. Så länge ingen stör mig med ordinarie arbete.

Nödläge uppstod trots allt och jag får arbeta min sista semesterdag. Med något jag inte arbetat med sedan i somras. Som sagt får jag ersätta många samt försaka min egen semester. Lite märkligt. Borde inte ordinarie få lösa det själv genom att gå in under sin semester? Den som aldrig har sjukfrånvaro och som aldrig tar semester annat på sommaren (jag alltså) är den som får vända ut och in på mig. Om jag protesterar? Nej, saker och ting blir gjorda när jag träder in.

Tydligen ska vi på utbildningsdag i höst med övernattning. De har lyckats pricka mina lediga dagar och jag tänker inte ändra det. Övernattning innebär att vi lämnar staden och jag kan inte ta mig någonstans utan flärdtjänst.

Det positiva är annars att jag i höst fått bevilja gå en tvådagarskurs för 6.000 kr. Men jag har fortfarande inte bestämt mig om jag egentligen har någon nytta av den utbildningen. Vi får se.

I dag var sista gympan innan sommaruppehållet. Jag väntar sedan tre veckor på att min sjukgymnast ska kontakta mig, men det verkar klent på den fronten. För jag vill sluta, eller lägga upp det annorlunda. Hösten kommer att bli tuff med alla projekt jag blivit inhyst i ovanpå ordinarie arbete. Jag springer tillräckligt, så att säga.

Dagen före midsommarafton. Då äntligen får jag fönsterputs! Det var likadant i höstas, de kom inte förrän dagen innan julafton och man fick ta ner all adventsskit. Enligt kommunen så handlar det om upphandlingar som inte blir klara i tid. Fönsterputs ska jag få i april och oktober. Vilken tur att jag är ledig när de kommer då! Om de kommer. De brukar ta fel på dag och komma en dag jag inte öppnar dörren (eftersom jag arbetar, men det förstår ingen).

Långledig helg. Vad ska jag göra? Ingenting. Vila och ha ångest över att jag inte arbetar. Men jag är nöjd med intranätet.

||||| 0 I Like It! |||||