Halvt dygn senare


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Efter tretton möten på jobbet i dag, så tappade jag räkningen. Hur definierar jag möten? Så fort någon slår sig ner hos mig utan att bokat tid även om de borde, samt då jag varit på avtalade möten. Allt är arbetsmöten. Jag har ingen patientkontakt och det är bara arbetskamrater jag träffar. Jag räknar inte spontana frågor eller socialt skvaller som möten. Eftersom jag inte bara har en roll, så är det inte konstigt att jag känner mig slutkörd och väldigt förvirrad efter alla dessa möten. Antingen har jag skrivit ner någon komihåglapp på jobbet kring beslut som tagits (som jag ska genomföra), eller så är det något jag kommer på under nattens sömnlösa timmar (som kommer sig av att jag försöker summera dagen).

När kommer den där t-shirten jag specialbeställt från USA? Jag behöver den om en vecka när jag ska på utbildningsdag. Motivet en enhörning med testen ”Yes, I’m an unicorn”. Jag gillar både björnar och enhörningar.

||||| 0 I Like It! |||||