Planer/ändrade planer


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Fem timmar. Jag trodde jag skulle hinna roa mig själv efter jobbet, typ titta på tv. Nej, jag har messat parallellt på svenska och engelska med X antal människor runt hela världen. Det hjälper inte precis att jag får drygt 2000 meddelanden per dygn att beta av och besvara.

Men det där med tatuering rycker närmare. Jag har i dag avtalat med en… bekant/kollega, att hon följer med mig till sin egen tatuerare. Förmodligen har jag nu skissat klart på hur jag vill ha en tatuering. Den ska vara i färg. På höger överarm. Jag har definierat den som en manlig version av Afrodite och det ska vara en hyllning till skägg. Tanken är en naken karl som dyker upp ur havet med svärd i högsta hugg. Inspirationen har jag fått från Aleister Crowleys Thoth Tarot som målats av Frieda Harris för 100 år sedan. Jag har gjort en mood board. Sedan får tatuerare skissa upp ett förslag baserat på det. Och det lär gå på 10 000 kronor. Men det tar tid att göra, man får gå många gånger. Och man betalar kontakt varje gång så det blir en typ av avbetalning och man går bara när man skrapat ihop pengarna. Det svåra blir att överleva moderns vrede.

001

002

003

||||| 0 I Like It! |||||