Dag: <span>6 april 1999</span>


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Den senaste veckan har mer än en person sagt att jag borde ha datorer som arbete. Ja, tack! Men jag förstår inte riktigt varför. Vad skulle jag kunna som inte någon annan kan? Jo, det är klart. Jag kan det här med HTML-kodningen, men ändå? Det jag kan anser jag vara allmänbildning. Vad finns det egentligen för utbildningar att gå? Det är inte precis datatekniker jag vill bli.

Jag är väldigt svag för att läsa andras dagböcker på nätet och har hittat en bra länk till en världsomfattande dagbokssamling. Opendiary[1].

Snart ska ni slippa min långa adress till min hemsida. Förhoppningsvis går jag snart över till Passagen[2]. Jag har redan fått en mejladress där. Jag börjar tröttna på alla dessa adresser man har överallt. För det första har jag min mejladress vial Telia. Men sedan har jag också Yahoo, Hotmail, Geocities, Passagen och säkert någon till. Jag kan ju inte hålla reda på dem! Och inte kan jag kolla dem heller så ofta. För att inte tala om alla dessa användarnamn och lösenord man har överallt. Bokus, Onelist, Boxman, Geocities, Passagen, Pagecounter. Sedan har man ju fem stycken olika på jobbet också! Och bankkortet, alla kontonummer… Ibland är det så man får panik när man tänker på det. Det har blivit ett helsike att komma ihåg sitt eget personnummer! En gång fick jag total blackout. Jag satt i telefon (Gud! Alla telefonnummer man ska kunna!) och skulle alltså uppge mitt personnummer. Det enda jag kunde komma på var vilket år min mor var född och hur gammal hon var när jag föddes. På det sättet kunde jag med papper och penna räkna ut när jag var född. Visst, jag är enormt disträ, men hallå? Psykakuten nästa? En yrkesskada bland många läkarsekreterare är att man kan patienters namn och personnummer. Det lär jag aldrig kunna. Istället har jag lärt mig drygt hundra interna telefonnummer på sjukhuset. Och tur är väl det med tanke på att man glömt numrera vår interna telefonkatalog! En annan totalt onödig sak jag lärt mig, eller rättare sagt råkat memorera i förbifarten, är 80-talsartister. Kan namnen på artisten, låten och årtalet. Va’ trist!

Usch, vilken gnällig dagbok! Får avsluta med något riktigt positivt!

Jaa! Jag glömde ju länka till Råberg Boyz[3]. En ensamstående kille med två barn. Gå till deras hemsida och kolla in länken ”Serier”. Där kan man se seriestrippar baserat på deras liv. Ungarna är inga ”gullungar” direkt. Enormt kul sida, liknar mycket ”Ensamma mamman”.

[1] Numera en reklamfinansierad och gratis blogghållare, så att säga.

[2] Tidigare ett gratis utrymme på nätet för att parkera sin hemsida på.

[3] http://biphome.spray.se/mraberg/

||||| 0 I Like It! |||||

Blogg

Kommentarer stängda