Vakna nätter nu, vakna nätter sen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Senaste nätterna har till stora delar varit sömnlösa. Det tog ett tag innan jag förstod varför. Något gjorde ont. Något gör jätteont. Fjädrarna börjar ge sig och kör upp i rygg/axlar på mig. Är det då dags att köpa ny säng? Jo, förmodligen. Och den här gången blir det en dubbelsäng. Vissa ifrågasätter det, men även singlar tycker om att slampa lyxa till det. Dessutom tycker jag att det är en självklarhet att vuxna singlar har dubbelsäng. Vuxna överhuvudtaget. Men kanske framför allt jag. Jag vill inte ha något i min bostad som påminner om tonårens pojkrum. Som singelbädd. Hm. Oavsett får jag nog kasta ut datorn från sovrummet. Skrivbordet kommer inte att få plats.

||||| 0 I Like It! |||||