Full rulle


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Under förmiddagen traskade jag in i möbelaffären och köpte en ny säng. Jo, det blev en dubbelsäng och att jag skriver det är inte en invit.

I går blev det klädshopping. Kanske inte så intressant. Men jag har dåligt med kläder. Eftersom jag inte har privata kläder i jobbet så har jag inte haft anledning till att ha så mycket annat än basics i garderoben. Efter åtta år av arbetskläder har jag tröttnat och tänker nu gå privatklädd på jobbet. Eftersom jag seda några år inte befinner mig i den direkta patientvården så har det ingen betydelse. Fördelen med privata kläder är att man inte fryser ihjäl. På arbetsrummet är det cirka 10-15 grader varmt och dragit. Att då sitta i lakanstunna kläder gör att man blir lika blå som arbetskläderna.

Sedan är det trevligare med privata kläder med tanke på hur jag flyger och far över hela stan i tjänsten. Det är heller inte så kul att sitta på möten där man är den enda med arbetskläder.

I övrigt har jag haft en lugn och ledig långhelg. Men det är först på tisdag den hektiska arbetsveckan börjar – och den är lååång, sträcker sig över nästa helg.

Nu måste jag möblera om. Bort med enkelsäng, in med dubbelsäng (förhoppningsvis i slutet av veckan), flytta på datorn, fundera på var jag ska ställa bokhyllorna.

Varför är det så tyst om schlagereländet i bloggosfären i dag? :>

||||| 0 I Like It! |||||