Måste man äta?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jag har inte handlat på över en vecka. Det är bekymmersamt då det betyder att jag inte har någon mat hemma. Alltså måste jag gå till affären. Det är inget kul alls. För jag har absolut ingen idé om vad jag kan tänkas köpa. Där finns inget som lockar. Jag är trött på mat. Planeringen, handlandet, släpandet, tillagningen, o.s.v. Kanske min matleda beror på den extrema trötthet jag haft nu i några veckor.

Men eftersom jag inte kan köpa lunch på jobbet måste jag börja laga mat i större utsträckning och det känns som om jag glömt alla recept. Vad brukar jag egentligen laga för mat? Jag minns inte riktigt. Jo, jag minns daglig fisk, men av hänsyn till fiskallergikern Gazzy undviker jag det. Hon vill så gärna ha, men varken kan eller får.

Oh, skyndar jag mig till affären nu så finns där halva priset på utgående datum. För några veckor sedan köpte jag tre benfria kotletter för 23 kronor. Jag får slåss med pensionärerna om billig och halvskämd mat. För med tanke på mitt ointresse för mat är jag inte beredd att lägga pengar på något som bara blivit dyrare och dyrare.

Usch, jag vill verkligen inte tänka på mat.

||||| 0 I Like It! |||||