Strul


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ett problem som dök upp för cirka 1½ år sedan är att jag inte längre kan ladda upp bilder i bloggen utan får göra det manuellt (ftp:a upp bilder på servern, skriva källkod i inläggen). Där är någon bugg i de senaste b2evolution-scripten (bloggverktyget jag använder). Därför kastade jag ut en fråga till b2-forum. För drygt ett år sedan.

I dag fick jag en mejlnotifikation om att någon skrivit i forumtråden. Jo, någon hade skrivit. För drygt tio månader sedan. Det var en lång tid för ett mejl att nå fram, non? Och svaret på tråden gladde mig inte. Många har upptäckt felet, ingen kan finna lösningen. Gåtan lär förbli olöst.

I en dryg månad har jag haft ett jäkla liv här hemma. I lägenheten. Inne i lägenheten. Det bankar, knackar, saker flyter i golvet (hörs det som, inget ligger på golvet). Tydligen har det ingen betydelse var jag bor. Aktiviteten följer efter mig. Jag bryr mig inte.

||||| 0 I Like It! |||||