Summer so far


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I morgon öppnar snusboden efter en två veckor lång sommarstängning. Äntligen!

I går gick jag till Ica för att köpa snus. Slut. Min sort var slut.

I dag är jag i akut behov av snus. Det får bli grillkiosken i väntan på morgondagen.

Det är inte kul att behöva springa runt och jaga snus hela semestern. Så har det blivit i år. Ett tag funderade jag på att åka ut till min gamla snusbod på Hisingen, men samma dag läste jag i tidningen att de blivit rånade. Så jag tyckte inte det var mödan värd eftersom jag inte visste om de hade öppet eller stängt efter ett rån.

Jag har väl haft halva min semester nu?

Det jag egentligen nu hoppas på är att min tand, som väntar på rotfyllning, klarar sig en månad till. Fortfarande är det direkt löjligt att man ska behöva vänta tre månader mellan kanlrensning till rotfyllning. Jo, jag känner fortfarande av smärta i tanden. Men det har åtminstone inte blivit värre med tanke på rötmånad. Och jag vill inte ha fler penicillinkurer denna sommar.

Jag har lika varmt inne som ute, d.v.s. 30 grader. Rullgardinen neddragen i sovrummet. Lakan för fönsterna i vardagsrummet. Gardiner täcker köksfönstret. Väldigt mörkt i bostaden, men utomhushettan värmer ändå upp inne. Problemet är kylskåpet som gick ner till -8 grader. Där jag förvarar sprutor som måste kastas om de fryser. Än så länge har de klarat sig tack vare ytterförpackningarna. Ändå har jag knappt kylskåpet ens påslaget.

||||| 0 I Like It! |||||