Strävan


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Helgen har nästan varit perfekt. Jag har fått min välförtjänta vila, men det känns inte riktigt okej. Hur kan ett hem förfalla så under en vecka? Jag har försökt blunda för jag har prioriterat vilan framför allt.

Nästan enbart vila. Så här på slutklämmen av helgen har jag kavlat upp ärmarna för egenvård. Rakat huvudet, rakat ansiktet, rakat bort mustaschen, snyggat till hakskägget. I fredags lovade jag nämligen arbetskamraterna att återkomma måndag i ett något mer anständigt skick. Kanske det inte räcker med att enbart ta bort genant hårväxt på huvudet, så jag kompletterade med att smörja in hela huvudet i mjukgörande salva. Tanken var väl god, men Gazzy tyckte det var ännu godare. Hon har försökt slicka bort salvan i ansiktet på mig. Eller så tycker hon bara att karlar inte ska hålla på med krämer och så.

Och nu när jag nästan är utvilad hoppas jag att min sexappeal ska framträda.

||||| 0 I Like It! |||||