En dag som semipatient


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En gång varje år ska jag kallas till min neurolog för årskontroll. Det verkar inte betyda var tolfte månad. April 2006, september 2007, vet ej om det alls blir 2008. I vilket fall som helst så förväntar jag mig ingenting. Jag ringer när jag behöver recept. Det behövde jag förra veckan men telefonen var avstängd en vecka, så först i dag kom jag fram. Och fick veta att man bytt telefonnummer då man nu flyttat mottagningen. Igen. Tillbaka till sjukhus 1. På åtta år har de vandrat från sjukhus 1 till sjukhus 2 till sjukhus 3 och nu åter till sjukhus 1. Bra för mig, för man är tillbaka där jag jobbar.

Så nu har jag beställt mitt recept. Samtidigt fick jag veta att min neurolog slutat och jag fick ett nytt namn. Min femte neurolog på tio år. Inte heller det bryr jag mig så mycket om. Det jag funderar på är om jag inte träffat denna neurolog på akuten för fyra år sedan då han gick sin AT-tjänstgöring. Det lär väl visa sig.

Och vilken tur att jag har semester i dag så jag kunde ringa efter receptet. Telefontiden tar livet av vem som helst. Ungefär 30 gånger fick jag ringa innan jag kom fram.

||||| 0 I Like It! |||||