Arbetsmarknaden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag fanns där en platsannons där man sökte en häxa till en telefonlinje. Jag är skeptisk. Åtminstone till att man inte efterfrågar referenser eller meriter. Ett arbetsprov görs och är man inte tillräckligt bra får man utbildning. Bra i vad? Hur kontrollerar man sanningshalt i medial rådgivning? Enda vägen är just referenser och meriter från nöjda kunder. Om man sedan som häxa är sanning eller fejk, har inte så stor betydelse i min värld.

Nej, jag tänker inte söka tjänsten som telefonhäxa. Jag nöjer mig med att vara en oavlönad vardagsbitch*. Då kan ingen kräva pengar tillbaka eller avskeda mig.

* Jo, jag är en male bitch. Get over it.

||||| 0 I Like It! |||||