Jabba


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ambitioner faller alltid platt. Varje dag. Så fort jag kliver in på jobbet. Jag tror, optimistiskt, att ”i dag ska jag minsann hinna ALLT”. Och hinner absolut ingenting. Jag hinner inte ens påbörja något förrän himlen faller ner. Som hela denna dag har bara bestått i diskussioner, diskussioner, diskussioner om ingenting egentligen. Allt inför ett möte i morgon där vi *censur*. Och då faller allt ändå. I morgon, som i dag.

Min feed-läsare kraschade i går. Till min förvåning fann jag i dag att jag har en backup-fil att köra, så nu fungerar allt och det utan att jag förlorat någon information. Det är hemskt om jag blir av mina feeds, för jag har inte länkarna till de 100 (exakt) som jag följer dagligen.

Nu har jag varit ledig tre dagar. Gazzy gav mig det onda ögat i morse när hon såg vart det barkade hän. När jag kom hem var det annat ljud i skällan. Hon har sprungit efter mig och vrålat. Ungefär som en kärlekskrank ungmö som håller sig fast i ynglingens ben och släpas efter. Just nu visar hon kärleksfullt sin rumpa för mig. Härligt! Det betyder att hon ändå kommit över en traumatisk dag utan mig i blickfånget.

||||| 0 I Like It! |||||