Ungefär som bjällerklang


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

På självaste No Music Day hämtade jag min iPod som jag beställt. Tråkigt, för det betyder att jag måste vänta tills i morgon innan jag får lov att testa den. *suck* Men egentligen har jag inte märkt av Nej Musik Dag. När jag gick hem hörde jag rytmiska toner, funderade lite på om tanten framför mig hade en mobiltelefon hon inte svarade i eller om det kom från huset jag gick förbi. Sedan slog det mig att det var tantens systempåse som klirrade så rytmiskt (och förföriskt när jag insåg att det var flaskorna). Nykterhetens dag borde också infalla i dag. Fast det hade kanske blivit för jävligt.

||||| 0 I Like It! |||||