Helg. Kom. Nu!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ibland är det svårt att avgöra vad definitionen av arbete egentligen är. Efter den här dagen är jag totalt slut. Tröttare än vad någonsin varit. Men jag har inte utfört något som helst arbete trots att jag varit på jobbet hela dagen (och lite till eftersom minus blev ännu mer minus i går när jag var hos doktorn).

Så vad har jag gjort som varit så jobbigt i dag? Jag har gått till möte, från möte, till möte och från möte. I en timme har jag gått för att ta mig till och från möte. Möten som varit på min arbetsplats. Avstånden är betydande. Åtminstone när man har svårt att gå. Och på dessa möten? Där satt jag. Förmiddagsmötet, där yttrade jag kanske en eller två meningar (sedan blev jag förbannad – jag blir det ofta, tålamodet har börjat tryta efter sommaren). Eftermiddagsmötet, där yttrade jag två meningar (varav jag ångrar den ena eftersom jag då framstod som ett arsle).

Förresten – jag har gått mer än så här i dag. Jag har snurrat runt väldigt mycket och letat efter folk och så vidare. Det där med ett stillasittande arbete vid ett skrivbord är en utopi jag bara kan drömma om.

Usch, nu känner jag mig gnällig. Jag. Är. Trött! Varför är det bara tisdag?

||||| 0 I Like It! |||||