Rubriknamnet är tillbaka! (2014:142)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu när gatorna är avstängda för vägarbete, så får man verkligen åka i snigelfart genom stan och observant som jag är har jag noterat ett par saker:

  • Sol och +12 grader med blåst. Antingen går folk i täckjacka eller i shorts och t-shirt. Vissa tror att det bara är att slänga av sig kläderna bara för att solen visar sig. Men det är svinkallt. Kanske inte befogat med täckjacka, men det finns väl alltid en gyllene medelväg? Själv har jag knäppt sommarjacka med munktröja under. Ändå fryser jag, men det känns mer rätt än de båda andra alternativ jag ser.
  • Turister. Det märks vilka som inte hör hemma i Göteborg. Det är de personer som går runt och ser ut som om de fjällvandrar med vindtäta kläder, ryggsäck, keps och systemkamera hängande på bröstet.

Det har varit mycket på jobbet i dag. En av två helgdagar brukar vara kaos, men något säger mig att det är lika mycket kaos i morgon. Tydligen är det en sådan helg; kaos överallt, inte bara på mitt jobb. En sådan där helg där flödet, som ska ligga på 80 %, snarare ligger på 150 %. Ändå hann jag lite (väldigt lite) eget i dag. Som att uppdatera intranätet. Som jag skulle gjort senast 1 januari. I dag hann jag. Lite. Känns väldigt skönt att kunna bocka av något på min försummad-lista.

||||| 0 I Like It! |||||