Mör #317


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Fullständigt klubbad efter veckans arbete och sjukgymnastik. Sovit hela dan och kommer fortsätta med det resten av dan. Planen för söndag är att kämpa mig till Ica bara för att. Ömma och stela leder får vila i dag, i morgon får de börja mjukas upp inför arbetsveckan.

Från och med nästa vecka återgår jag till mitt normalschema efter sommarens alla byten av turer och helgarbete. Helgerna ska nu vara arbetsbefriade och jag har redan aviserat att jag vägrar arbeta helg om jag inte får utföra mina egna arbetsuppgifter då. Och det får jag inte.

Kanske kontinuiteten är bra, jag vet inte. Är sliten, men orsak och verkan kan vara lite allt möjligt.

||||| 0 I Like It! |||||